Aanmelden V2G Velddagen

Aanmelding en Info komende velddagen (17 – 23 Augustus)

Vanaf 17 Augustus t/m 23 Augustus 2020 organiseren de VERON afdeling A.19 en de VRZA afdeling A.09 ( Afgekort V2G ) weer de inmiddels traditionele velddagen op camping “aan de Bosrand “ met als adres : Bremerweg no 1 bij Zevenhuizen ( vlakbij het plaatsje De Haspel )

Alle V2G leden(en aanhang) zijn weer welkom om weer aanwezig te zijn voor altijd gezellige activiteiten, b.v. op Zaterdagmiddag / avond te halen Chinees eten, en op zaterdagavond omstreeks 21:00 uur het optreden van Ronald Nihut een zanger met een gitaar die met zijn mooie liedjes die avond ons gaat vermaken. Totaal zijn er 15 plaatsen beschikbaar.

De camping heeft een zwemvijver met daarin grote vissen ( ideaal voor de vissers onder ons), en er is ook een groot bos achter de camping aanwezig, waar je lekker kunt wandelen. In Zevenhuizen is een grote supermarkt voor de benodigde boodschappen.

I.v.m. de plaatsing van de 15 deelnemende caravans / Tenten dient men zich op te geven voor 10 Augustus 2020 bij Dirk – PA4DDW, dat kan via het formulier op www.v2g.club. Na aanmelding, krijg je een bevestiging.

De kosten worden per dag bepaald per staanplaats, 1 persoon betaalt met tent / caravan met auto en elektriciteit een bedrag van E. 13,- de 2de persoon betaalt per staanplaats E. 3, meer. Voor een echtpaar betekent dit dus een bedrag van E. 16 – per dag. Een lege Tent / Caravan kost E. 7,50,per dag. De overige kosten zoals huur van de Partytent en tafels word door V2G betaald.

De totale verschuldigde kosten voor deelname aan deze V2G velddagen, wordt door een van de organisatoren bij jullie opgehaald op zaterdagmiddag 22 / 08. Er wordt net als vorig jaar, voor ons een grote Partytent met Electra ( 12 bij 6 meter ) geplaatst door de eigenaar, waarin weer 3 grote tafels annex zitgelegenheid beschikbaar worden gesteld, er is wel hulp nodig voor het opzetten van de Party tent met bijbehorende elektrische voorzieningen. Verder wordt er alleen voor de deelnemers van de V2G Velddagen op zaterdagmiddag / avond Chinees eten gehaald.

Bezoekers zijn welkom, zij hoeven niets te betalen, s.v.p. auto parkeren op het eerste grasveld bij het bord “ P “ voor de ingang van de camping. Er is hiervoor een speciale parkeerruimte beschikbaar.

Wees er snel bij, er zijn slechts 15 Kampeerplaatsen beschikbaar.

Namens de Organisatoren : Dirk – PA4DDW, Sjohnie – PC1TK en Trijn, en Jacob – PA7JC.