Aanmelden V2G Velddagen

Wanneer

Vanaf 23 Augustus t/m 29 Augustus 2021 organiseren de VERON afdeling A.19 en de VRZA afdeling A.09 ( Afgekort V2G ) weer de inmiddels traditionele velddagen op camping “aan de Bosrand “ met als adres : Bremerweg no 1 bij Zevenhuizen ( vlakbij het plaatsje De Haspel )

U kunt zich ook nu weer via https://v2g.club/velddagen/ opgeven, houd u er wel rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is.

Alle V2G leden(en aanhang) zijn weer welkom om weer aanwezig te zijn voor altijd gezellige activiteiten, b.v. op Zaterdagmiddag / avond te halen Surinaams eten, 

De camping heeft een zwemvijver met daarin grote vissen ( ideaal voor de vissers onder ons), en er is ook een groot bos achter de camping aanwezig, waar je lekker kunt wandelen. In Zevenhuizen is een grote supermarkt voor de benodigde boodschappen.

denkt u er wel om dat de inschrijving ook voor de wachtlijst  per  10 Augustus 2021 stopt , dat kan via het formulier onderaan deze pagina. Na aanmelding, krijg je een bevestiging.

Kosten

De kosten worden per dag bepaald per staanplaats,  de prijzen zijn voor een echtpaar/stel 17,50 euro, voor iemand alleen 14,50 euro en als je er een nacht niet bent 7,50 euroDe overige kosten zoals huur van de Partytent en tafels worden door V2G betaald.

De totale verschuldigde kosten voor deelname aan deze V2G velddagen, wordt door een van de organisatoren bij jullie opgehaald op zaterdagmiddag 29 / 08. Er wordt net als vorig jaar, voor ons een grote Partytent met Electra ( 12 bij 6 meter ) geplaatst door de eigenaar, waarin weer 3 grote tafels annex zitgelegenheid beschikbaar worden gesteld, er is wel hulp nodig voor het opzetten van de Party tent met bijbehorende elektrische voorzieningen. Verder wordt er alleen voor de deelnemers van de V2G Velddagen op zaterdagmiddag / avond Chinees eten gehaald.

Bezoekers

Bezoekers zijn welkom, zij hoeven niets te betalen, s.v.p. auto parkeren op het eerste grasveld bij het bord “ P “ voor de ingang van de camping. Er is hiervoor een speciale parkeerruimte beschikbaar.

Wees er snel bij, er zijn slechts 15 Kampeerplaatsen beschikbaar.

Namens de Organisatoren : Dirk – PA4DDW, Sjohnie – PC1TK en Trijn, en Jacob – PA7JC.