Aanmelden V2G Velddagen

Aanmelden V2G Velddagen

Wij als organisatie van de jaarlijkse V2G velddagen zijn al weer druk bezig om deze te organiseren.

De velddagen worden dit jaar gehouden van 19 augustus 2019 tot en met 25 augustus 2019 op camping “Aan de Bosrand” in Zevenhuizen .Het adres is Bremerweg 1, 9754 VN Zevenhuizen. 

Elk lid van V2G (VERON en VRZA afdeling Groningen) is van harte welkom om deze dagen mee te maken ,het zij  als bezoeker of als deelnemer.

En op zaterdagavond zal om omstreeks 21.00 uur door de eigenaar weer een vuurschaal  worden ontstoken.

Als u als deelnemer wilt meedoen moet u zich via het  Formulier op www.v2g.club aanmelden. zodat de organisatie weet hoeveel er komen ,Helaas is hetaantal plaatsen wat voor ond beschikbaar is volgeboekt.

Maar u kunt vanaf nu op een reserve lijst komen, zodra er een afmelding is krijg u een bericht dat uw aanmelding geaccepteerd is.

 

De verbonden kosten worden per dag , per standplaats bepaald.

1 persoon +auto en kampeermiddel (incl.. elektriciteit) 10 euro, de 2de persoon betaald per standplaats 3 euro,dus een echtpaar betaald 13 euro per  dag.

het te betalen bedrag word door  Bert PH7B op Zaterdagmiddag 24 augustus op gehaald.

Alle andere kosten zijn voor rekening van V2G, zoals de huur voor de partytent enz.

Er word net als vorig jaar voor ons weer een grote partytent (12 bij 6 meter) met electra door de eigenaar neergezet,waarin 2 grote tafels en stoelen geplaatst zullen worden.ook zal er weer een senseo koffiezet apparaat beschikbaar worden gesteld.

Bezoekers zijn van harte welkom en hoeven niets te betalen, wel word er van hun verwacht dat ze hun auto op het eerste veld parkeren ,dit staat aangegeven door een blauw bord met een witte P bij de ingang van de camping.

de organisatie wenst u een prettig verblijf.