Busreis Rosmalen

Busreis naar radiomarkt Rosmalen

Op 21 maart a.s. organiseert de Veron afdeling Den Bosch de landelijke Radio Vlooienmarkt in Rosmalen. De afdeling Kanaalstreek organiseert een busreis naar de markt, vanuit Groningen proberen daar bij aan te sluiten zodat ook V2G-leden Vlug, Veilig en Voordelig(en gezellig) naar de radiomarkt in Rosmalen kunnen.

De markt in Rosmalen is in Nederland de grootste met meer dan 300 stands, zie voor meer informatie de website van de organisatie: radiovlooienmarkt.nl. Bij voldoende deelname vanuit Groningen stappen we op bij de P+R-parkeerplaats in Haren, deze plek is goed bereikbaar met OV en auto. Er moeten minimaal 10 V2G-deelnemers zijn op een (minimum)totaal van 40 deelnemers. De busreis kost € 10, de toegangsprijs tot de markt bedraagt € 8 en moet ter plekke worden afgerekend. Het bedrag voor de busreis kan alleen van te voren, uiterlijk 18 februari worden afgerekend. De betaling is meteen de inschrijving. Betalen/inschrijven kan als volgt:

  • Contant tijdens het Groninger Radio Amateur Treffen op 1 februari bij de V2G-stand

  • Contant tijdens de V2G jaarvergadering in de Klabbe op 11 februari bij Sjohnie PC1TK

  • Uiterlijk 18 februari € 10 overmaken op bankrekening NL72INGB 0748262156 tnv Ebens onder vermelding van “Busreis Rosmalen”, aangevuld met call/luisternr.

  • via de website www.v2g.club
    De vroege boeking is noodzakelijk voor het eventueel annuleren van de bus bij onvoldoende belangstelling, andersom kan de bus ook worden “overboekt”. De volgorde van binnenkomst is hierin leidend
    – Bij opgeven per bank moeten call/luisternr worden gegeven

– Als de belangstelling heel groot is, is volgorde van binnenkomst leidend.

– Bij het op aan geven waar u wenst op te stappen .
– In Haren of Veendam waar de leden van kanaal streek zich verzamelen

De exacte tijden van vertrek in Groningen en Rosmalen zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Door een bijdrage van de afdeling hebben we de prijs laag weten te houden zodat de prijs in ieder geval geen beletsel is om naar dit evenement te gaan.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur V2G, Sjohnie PC1TK en Wolter PD7WB