Busreis Rosmalen

Busreis naar radiomarkt Rosmalen

Op 21 maart a.s. organiseert de Veron afdeling Den Bosch de landelijke Radio Vlooienmarkt in Rosmalen. De afdeling Kanaalstreek organiseert een busreis naar de markt, vanuit Groningen proberen daar bij aan te sluiten zodat ook V2G-leden Vlug, Veilig en Voordelig(en gezellig) naar de radiomarkt in Rosmalen kunnen.

De markt in Rosmalen is in Nederland de grootste met meer dan 300 stands, zie voor meer informatie de website van de organisatie: radiovlooienmarkt.nl. Bij voldoende deelname vanuit Groningen stappen we op bij de P+R-parkeerplaats in Haren, deze plek is goed bereikbaar met OV en auto. Er moeten minimaal 10 V2G-deelnemers zijn op een (minimum)totaal van 40 deelnemers. De busreis kost € 10, de toegangsprijs tot de markt bedraagt € 8 en moet ter plekke worden afgerekend. Het bedrag voor de busreis kan alleen van te voren, uiterlijk 18 februari worden afgerekend. De betaling is meteen de inschrijving. Betalen/inschrijven kan als volgt:

  • Contant tijdens het Groninger Radio Amateur Treffen op 1 februari bij de V2G-stand

  • Contant tijdens de V2G jaarvergadering in de Klabbe op 11 februari bij Sjohnie PC1TK

  • Uiterlijk 18 februari € 10 overmaken op bankrekening NL72INGB 0748262156 tnv Ebens onder vermelding van “Busreis Rosmalen”, aangevuld met call/luisternr.

  • via de website www.v2g.club
    De vroege boeking is noodzakelijk voor het eventueel annuleren van de bus bij onvoldoende belangstelling, andersom kan de bus ook worden “overboekt”. De volgorde van binnenkomst is hierin leidend
    – Bij opgeven per bank moeten call/luisternr worden gegeven

– Als de belangstelling heel groot is, is volgorde van binnenkomst leidend.

– Bij het op aan geven waar u wenst op te stappen .
– In Haren of Veendam waar de leden van kanaal streek zich verzamelen

De exacte tijden van vertrek in Groningen en Rosmalen zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Door een bijdrage van de afdeling hebben we de prijs laag weten te houden zodat de prijs in ieder geval geen beletsel is om naar dit evenement te gaan.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur V2G, Sjohnie PC1TK en Wolter PD7WB

Aanmelden V2G Velddagen

Aanmelding en Info komende velddagen (17 – 23 Augustus)

Vanaf 17 Augustus t/m 23 Augustus 2020 organiseren de VERON afdeling A.19 en de VRZA afdeling A.09 ( Afgekort V2G ) weer de inmiddels traditionele velddagen op camping “aan de Bosrand “ met als adres : Bremerweg no 1 bij Zevenhuizen ( vlakbij het plaatsje De Haspel )

Alle V2G leden(en aanhang) zijn weer welkom om weer aanwezig te zijn voor altijd gezellige activiteiten, b.v. op Zaterdagmiddag / avond te halen Chinees eten, en op zaterdagavond omstreeks 21:00 uur het optreden van Ronald Nihut een zanger met een gitaar die met zijn mooie liedjes die avond ons gaat vermaken. Totaal zijn er 15 plaatsen beschikbaar.

De camping heeft een zwemvijver met daarin grote vissen ( ideaal voor de vissers onder ons), en er is ook een groot bos achter de camping aanwezig, waar je lekker kunt wandelen. In Zevenhuizen is een grote supermarkt voor de benodigde boodschappen.

I.v.m. de plaatsing van de 15 deelnemende caravans / Tenten dient men zich op te geven voor 10 Augustus 2020 bij Dirk – PA4DDW, dat kan via het formulier op www.v2g.club. Na aanmelding, krijg je een bevestiging.

De kosten worden per dag bepaald per staanplaats, 1 persoon betaalt met tent / caravan met auto en elektriciteit een bedrag van E. 13,- de 2de persoon betaalt per staanplaats E. 3, meer. Voor een echtpaar betekent dit dus een bedrag van E. 16 – per dag. Een lege Tent / Caravan kost E. 7,50,per dag. De overige kosten zoals huur van de Partytent en tafels word door V2G betaald.

De totale verschuldigde kosten voor deelname aan deze V2G velddagen, wordt door een van de organisatoren bij jullie opgehaald op zaterdagmiddag 22 / 08. Er wordt net als vorig jaar, voor ons een grote Partytent met Electra ( 12 bij 6 meter ) geplaatst door de eigenaar, waarin weer 3 grote tafels annex zitgelegenheid beschikbaar worden gesteld, er is wel hulp nodig voor het opzetten van de Party tent met bijbehorende elektrische voorzieningen. Verder wordt er alleen voor de deelnemers van de V2G Velddagen op zaterdagmiddag / avond Chinees eten gehaald.

Bezoekers zijn welkom, zij hoeven niets te betalen, s.v.p. auto parkeren op het eerste grasveld bij het bord “ P “ voor de ingang van de camping. Er is hiervoor een speciale parkeerruimte beschikbaar.

Wees er snel bij, er zijn slechts 15 Kampeerplaatsen beschikbaar.

Namens de Organisatoren : Dirk – PA4DDW, Sjohnie – PC1TK en Trijn, en Jacob – PA7JC.

Grorat

Dit jaar heeft het bestuur van v2g besloten om een stand tijdens het Groninger  radioamateurtreffen (grorat) te bemannen.Dit treffen word gehouden op 9 februari 2019 in de veilinghallen van bloemenveiling Flora te Eelde. Hier zullen we een presentatie geven wat de afdeling zoal doet voor de radioamateur.

Expeditie Eemshaven, zaterdag 21/04/2018

Na een winter binnen te hebben gezeten en de zenders van naast de verwarming te hebben bediend, begon het de afgelopen tijd toch wat te kriebelen. PE0XJ (Mark) en PD2MTR (Hans) kwamen wel eens een koffie bij elkaar doen, en zoals dat dan bij amateurs gaat worden de wederzijdse radio-spullen goed bekeken, geaaid en besnuffeld. Ook antennes die, om niet te struikelen, wat triest gedemonteerd naast tuingereedschap staan. Dat kon toch niet de bedoeling zijn concludeerden we, het antenne-park moest nodig eens wat frisse lucht krijgen en nadat Mark een geschikte testlocatie op het oog had, werd het tijd plannen te concretiseren. Lees meer

Verslag bezoek aan RTV Noord

Na een mail richting RTV Noord kregen wij (PA7JC Jacob, PD0DL Henk en PC1TK Sjohnie) een uitnodiging om eens met wat amateurs langs te komen voor een rondleiding. Deze uitnodiging namen wij natuurlijk heel graag aan… maar we zaten toen wel met het luxeprobleem dat we maar maximaal 12 amateurs mochten meenemen.

Velddag 2018

Vanaf 27 augustus t/m 02 september 2018 organiseren de VERON afdeling A.19 en de VRZA afdeling A.09 ( Afgekort V2G ) weer de inmiddels traditionele velddagen op camping “aan de Bosrand “ met als adres Bremerweg no. 1 bij Zevenhuizen ( vlakbij het plaatsje De Haspel ). Een ieder is weer welkom ( totdat het aantal voor ons beschikbare plaatsen volgeboekt is ) om weer aanwezig te zijn op deze altijd gezellige activiteit. Lees meer